Webshop

De Ledenshop is een online tool speciaal ontwikkeld voor de leden van sportverenigingen. Op de pagina van de ledenshop staat de kledinglijn van onze vereniging.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor RDZ. Iedere bestelling draagt bij aan de sponsorbijdrage die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

Vele artikelen kun je op deze pagina bestellen zoals:
Ons tenue bestaande uit wedstrijdshirt, rokje, short, kousen en trainings/inschietshirt, tas en trainingspak.
Advies is voordat er besteld wordt, eerst te gaan passen bij Sunny Camp zodat je zeker weet dat de maat juist is (bedrukte kleding kan nl niet geruild worden).

Wil jij ook iets bestellen van RDZ klik dan hier en ga naar de ledenshop.

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel de sportspeciaalzaak als de club en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Levering van je bestelling vindt plaats via de sportspeciaalzaak bij jou in de buurt. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij de betreffende winkel ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd

Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’. Dus kijk gerust even rond.

Veel plezier met de artikelen die jij aan wil schaffen.