Webshop

De Ledenshop is een online tool speciaal ontwikkeld voor de leden van sportverenigingen. Op de pagina van de ledenshop staat de kledinglijn van onze vereniging.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor RDZ. Voor iedere bestelling die online gedaan wordt, ontvangt RDZ een sponsorbijdrage aan het einde van het seizoen. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club! Bestel je rechtstreeks in de winkel, dan ontvangen wij helaas geen sponsorbijdrage. 

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel Sunny Camp als de club en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Levering van je bestelling vindt plaats via Sunny Camp. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij Sunny Camp ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd.

Vele artikelen kun je op deze pagina bestellen zoals: een wedstrijdshirt, rokje, short, kousen en trainings/inschietshirt,& tas en trainingspak . Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige sportartikelen te bestellen. Dus kijk gerust even rond.

Advies is voordat er besteld wordt, eerst te gaan passen bij Sunny Camp zodat je zeker weet dat de maat juist is (bedrukte kleding kan nl niet geruild worden).

LET OP:

Bestel je via het het secretariaat , dan krijg je 20% korting!.

Het enige dat je hoeft te doen is dit mailtje in te vullen met jouw gegevens. Deze komt bij het secretariaat uit en wij bestellen het voor je. 
Deze korting ontvang je NIET als je rechtstreeks in de winkel of via de webshop besteld.

Je kan natuurlijk ook bij Sunny Camp  zelf in de winkel je tenue aanschaffen echter niet alles is in voorraad.
Kijk hier  voor de actuele informatie over de openingstijden van Sunny Camp.

Klik hier om naar de ledenshop door te gaan.

Veel plezier met de artikelen die jij aan wil schaffen.