Lid worden

Geïnteresseerd in korfbal?

Ben jij of jouw kinderen geïnteresseerd in korfbal. Dan is korfbalvereniging ckv RDZ de plaats voor jou. Hieronder kun je alvast wat informatie lezen over de vereniging en de korfbalsport. Ook vind je hier contactinformatie en een aanmeldingsformulier.

Wat is korfbal:

Korfbal is een unieke sport. Het is namelijk de enige teamsport ter wereld waarbij een team bestaat uit zowel jongens als meisjes. Korfbal wordt bijna het hele jaar door gespeeld: van augustus tot oktober op het veld, daarna in de zaal en vanaf eind maart tot eind juni weer op het veld. En om een goede korfballer te worden hoef je echt niet persé lang te zijn. Bij het korfbal komt namelijk veel meer kijken. Korfbal is een unieke sport waarbij snelheid, behendigheid, creativiteit en tactiek allemaal een rol spelen.

Korfballen bij ckv RDZ:

De Christelijke Korfbalvereniging RDZ is de korfbalvereniging van Zeist en lid zijn is meer dan alleen korfballen. Het lidmaatschap betekent ook om met elkaar en voor elkaar een leuke en gezellige vereniging te zijn. Fanatiek sporten is goed, maar je moet natuurlijk wel sportief blijven. Fairplay staat bij ckv RDZ  hoog in het vaandel. Ckv RDZ  biedt in de eerste plaats wedstrijd- en breedtekorfbal in competitieverband. Als je in competitieverband speelt, en zeker bij wedstrijdkorfbal, wordt er wel wat van je verwacht. Verplicht trainen, niet zomaar afzeggen en uitwedstrijden waarvoor vaak verder moet worden gereisd. Voor breedtekorfbal geldt bijna hetzelfde, er kan alleen niet worden gedegradeerd of worden gepromoveerd.

Kinderen gaan vanaf 6 jaar wedstrijden korfballen. Voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er de Kangoeroes. Zij spelen nog geen wedstrijden, maar er wordt spelenderwijs kennis gemaakt met de korfbalsport.

Daarnaast kan je ook bij RDZ "midweek" competitie spelen. Mits er genoeg aanmeldingen zijn, dat wordt per seizoen bekeken. Je kan dan op een doordeweekse dag, meestal op dinsdag of woensdag, en je hoeft daarbij niet te trainen.
Ook recreatief sporten is mogelijk door b.v alleen maar te trainen en zo nu en dan op een toernooi te spelen.

Afbeeldingsresultaat voor korfbal

Korfbalmateriaal

Wat biedt ckv RDZ naast korfbal?

Uiteraard staat het korfballen centraal, maar zoals al eerder vermeld, houdt lid zijn ook in dat je deel kunt nemen aan andere door de vereniging georganiseerde activiteiten. Regelmatig worden er gezellige (thema)feestavonden georganiseerd voor jeugd en/of oudere leden. Daarnaast worden er vaak door en met de teams andere activiteiten ondernomen zoals playbackshows, gourmetavonden, droppings en filmavonden. Ook ons jaarlijks Hemelvaarttoernooi en Familietoernooi zijn aanraders. Het kamp aan het eind van ieder seizoen is iets wat de jeugd niet wil missen.

Kortom, er is altijd wel wat te beleven. Korfbal = FUN!

Ckv RDZ heeft een eigen website vol met belangrijke informatie over alles omtrent de wedstrijden, maar ook staan er leuke andere mededelingen op zoals jeugdavonden, foto’s, agenda, nieuws enz enz. Zeker eens het kijken waard.


Een korfbalwedstrijd

Welke ledencategorieën kent ckv RDZ ? 

o Kangoeroe Klup 0-6 Jaar Elke week sport en spel.
o Pupillen 7-11 Jaar Wedstrijden
o Aspiranten 12-14 Jaar Wedstrijden
o Junioren 15-17 Jaar Wedstrijden
o Senioren 18 en ouder Wedstrijden
o Niet Spelende Leden   Zijn betrokken bij de club.

 

Meer informatie of lid worden?

Op de website staat veel meer informatie over ckv RDZ. Kijkt u gerust eens rond! Kijk bijvoorbeeld hier voor de contributietarieven en hier voor informatie over kleding en schoeisel.

Als je besluit lid te worden, dan kan je Hier het aanmeldingsformulier downloaden. Het formulier opent in een nieuw venster.

Vul deze in en klik op versturen. Jouw lidmaatschap gaat in op de datum die door de ledenadministratie in een brief aan u wordt aangegeven en loopt door tot het einde van het seizoen (30 juni) en wordt dan automatisch weer voor een jaar verlengd.

En wil je misschien liever eerst een keer gratis meetrainen, ook dat kan. Kom dan vrijblijvend op dinsdag of donderdagavond naar het Bisonveld en vraag waar je een keer mee mag doen. Neem dan wel van te voren eerst contact op met het secretariaat zodat zij de trainers op de hoogte kunnen stellen van jouw komst.

Contactgegevens:

Ons clubhuis is gevestigd op het Bisonveld. Voor vragen en informatie kun je zaterdag terecht in het clubgebouw of in de Dijnselburg sporthal rond de winter. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen! Voor overige informatie kunt u altijd verder kijken op onze website.

 

Postadres:

 

CKV Recht Door Zee
Postbus 53
3700 AB Zeist
Email: rdz.zeist@ckvrdz.nl
of:       info@ckvrdz.nl

  Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. In vakantieperiodes kan dit wat langer duren.


 

Lid worden van RDZ
 • Voornaam*Voornaam
  0
 • tussenvoegsel*
  1
 • Achternaam*Achternaam volledig uitgeschreven
  2
 • Geboortedatum*
  3
 • Geslacht*
  Vrouw
  Man
  4
 • Adres*Straatnaam en huisnumer
  5
 • Postcode*
  6
 • Plaats*
  7
 • Telefoonnummer*Indien minderjarig, hier graag gegevens ouders invullen
  8
 • Mobiel nummer*Indien minderjarig, hier graag gegevens ouders invullen
  9
 • E-mailadres*Indien minderjarig, hier graag gegevens ouders invullen
  10
 • E-mailadres*Emailadres van de speler
  11
 • Mobiel nummer*Het mobiele nummer van de speler
  12
 • Type vrijwilligerswerk*graag 1 optie selecteren
  Teambegeleider
  Algemeen
  Bardiensten
  Overig
  Scheidsrechter
  13
 • Opmerkingen*
  14
 • 15