Tenue & Schoeisel

Op deze pagina kun je terug vinden welke kleding en schoenen je nodig hebt om wedstrijden te kunnen spelen bij ckv RDZ. 

Wedstrijdtenue ckv RDZ:

Het tenue bestaat uit een blauw/wit shirt met logo, een wit short of rok (met of zonder logo) en wit/blauwe kousen. 

Indien je wedstrijden speelt namens ckv RDZ is het tenue verplicht.

De kosten van het tenue zijn: (prijswijzigingen voorbehouden, actuele prijzen staan in de ledenshop)

o Wedstrijd shirt (vanaf) € 24,00
o Short € 16,99
o Rok (vanaf) € 29,99
o Kousen € 10,99
o Inschiet (of uit) shirt (niet verplicht) € 24,00
o Trainingsvest (niet verplicht) € 54,00
o Trainigsbroek (niet verplicht) € 34,99 

 

Verder hebben we een aanvullende kledinglijn die bestaat uit het rode inschietshirt en het club trainingspak van Reece Australia. Vele teams/spelers lopen al in dit rode inschietshirt en trainingspak. Het inschietshirt wordt gebruikt tijdens de trainingen. Ook wordt dit shirt als 'uit-shirt' gebruikt op het moment dat wij als vereniging uit moet spelen tegen een tegenstander met een blauw shirt. Wij spelen dan in dit rode shirt. Wij zouden het leuk vinden als jij ook het inschietshirt en het trainingspak aanschaft.
Dit is overigens niet verplicht maar het staat wel netter als het hele team (vereniging) in hetzelfde inschietshirt en trainingspak loopt. Het vest en de trainingsbroek zijn los van elkaar aan te schaffen.

Ons complete tenue kan via onze webshop besteld worden of via Sunny Camp. In de webshop is behalve het verplichte tenue ook onze eigen kledinglijn te bestellen. Hier vind je de inschietshirts, trainingspakken, tassen en kousen. Heb je maar een enkel item nodig, schaf dit dan aan in de winkel en niet via de webshop. Neem voor de artikelen die niet meer te bestellen zijn in de webshop contact op met het secretariaat.

Bestellingen gedaan in onze webshop, kunnen bij Sunny Camp opgehaald worden. 

Omdat onze huidige collectie niet meer aangevuld wordt vanuit de leverancier, zijn de volgende items NIET meer te verkrijgen en worden ook niet meer aangevuld maar zijn misschien nog wel 2de hands te verkrijgen via het secretariaat dus neem hiervoor dan even contact op met het secretariaat.

  •      Wedstrijdshirt maat 140
  •      Reece trainingsvest universeel maat 140, 152, XL & XXL. Het vest zal binnenkort vervangen worden door een nieuw model. 

 

Schoenen:
Korfbal wordt zowel op het veld (voor- en najaar) als in de zaal (winter) gespeeld. Voor beide ondergronden zijn aparte schoenen nodig. Op het veld (gras) heb je schoenen nodig waarmee wordt je goed grip op het veld kunt houden. Dit kunnen voetbalschoenen of hockeyschoenen zijn. 
In de zaal heb je goede stevige stroeve zaalschoenen nodig (dus geen stoffen gympjes). Zaalschoenen met zwarte zolen zijn in enkele sporthallen verboden omdat deze zouden kunnen afgeven op de vloer.

Sponsoring:
Sommige teams zijn gesponsord en hebben een trainingspak gekregen van de sponsor. Het is de bedoeling dat de pakken zo veel mogelijk rond te trainingen en wedstrijden gedragen worden. De vereniging vraagt een eenmalige kleine financiële bijdrage voor in de vorm van kleedgeld om dit pak te mogen dragen. Het pak wordt hierdoor dan ook van de speler en is dan ook geen eigendom meer van de vereniging. In de meeste gevallen zal het pak ook gepersonaliseeerd worden. De speler kan dit pak net zo lang doordragen tot dat het niet meer past of dat er nieuwe teamsponsor is.
Mocht de financiële bijdrage problemen geven, dan is er een regeling te treffen met de penningmeester hierover.

Wij verwachten wel van de speler dat deze zorgvuldig om gaat met de kleding en is zelf verantwoordelijk voor schade. Is er iets stuk, probeer het dan netjes te repareren of neem dan contact op met de sponsorcommissie.
Verder zouden wij het wel op prijs stellen dat als de speler de vereniging verlaat, de speler zijn tenue dan aanbiedt op onze marktplaats zodat het binnen onze vereniging blijft en andere leden dit dan door kunnen dragen.

RDZ Marktplaats:
RDZ heeft een eigen marktplaats voor de leden. De RDZ-Marktplaats kan je hier vinden. Op deze site kun je zelf je korfbal uitrusting aanbieden of je uitrusting kopen of een zoekopdracht online zetten. Dit is vooral fijn voor de jongste jeugdleden omdat zij vaak maar 1 seizoen met kleding of schoeisel doen. Je kan ook via het secretariaat vragen om contact op te nemen met de verkoper of om iets te laten plaatsen op de RDZ-Marktplaats