Kleding & Schoeisel

Op deze pagina kun je terug vinden welke kleding en schoenen je nodig hebt om wedstrijden te kunnen spelen bij ckv RDZ. 

Wedstrijdtenue ckv RDZ:

Indien je wedstrijden speelt namens ckv RDZ is het tenue verplicht.


 

Het tenue bestaat uit een blauw/wit shirt met logo, een wit short of rok (met of zonder logo) en wit/blauwe kousen. 

Ons complete tenue kan via onze webshop besteld worden of via Sunny Camp. Advies is voordat er besteld wordt, eerst te gaan passen bij Sunny Camp zodat je zeker weet dat de maat juist is (bedrukte kleding kan nl niet geruild worden).

NB mocht je voor het komende seizoen 2021-2022 een nieuw tenue (item) moeten aanschaffen, neem dan eerst even contact op met het secretariaat voordat je je bestelling doet via de webshop. 

De kosten van het tenue zijn: (prijswijzigingen voorbehouden, actuele prijzen staan in de ledenshop)

o Wedstrijd shirt € 23,50
o Short € 14,99
o Rok € 29,99
o Kousen € 9,99
o Inschiet (of uit) shirt (niet verplicht) € 23,50 
o Trainingsvest (niet verplicht) € 53,50
o Trainigsbroek (niet verplicht) € 34,99 

 

 

Hierboven zie je ons rode inschietshirt en het club trainingspak van Reece Australia. Vele teams/spelers lopen al in dit rode inschietshirt en trainingspak. Het inschietshirt wordt gebruikt tijdens de trainingen. Ook wordt dit shirt als 'uit-shirt' gebruikt op het moment dat wij als vereniging uit moet spelen tegen een tegenstander met een blauw shirt. Wij spelen dan in dit rode shirt. Wij zouden het leuk vinden als jij ook het inschietshirt en het trainingspak aanschaft. Dit is overigens niet verplicht maar het staat wel netter als het hele team (vereniging) in hetzelfde inschietshirt en trainingspak loopt. Het vest en de trainingsbroek zijn los van elkaar aan te schaffen.

Schoenen:
Korfbal wordt zowel op het veld (voor- en najaar) als in de zaal (winter) gespeeld. Voor beide ondergronden zijn aparte schoenen nodig. Op het veld (gras) wordt gespeeld op noppen schoenen, waarmee je goed grip op het veld kunt houden. Ook in de korfbalsport gaan steeds meer verenigingen over op kunstgras. Het is dus verstandig om voor deze ondergrond speciale kunstgras schoenen aan te schaffen. Er zijn zelfs speciale schoenen waarmee je zowel op gras als kunstgras kunt spelen.

Je kunt bij het wedstrijdprogramma kijken op welke ondergrond je moet spelen. In de zaal heb je goede stevige stroeve zaalschoenen nodig (dus geen stoffen gympjes). Zaalschoenen met zwarte zolen zijn in enkele sporthallen verboden omdat deze zouden kunnen afgeven op de vloer.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Sportspecialist Sunny Camp
Slotlaan 177-179
3701 GD Zeist
https://www.sunnycamp.nl/

Let op vanwege verwachte drukte, heeft de winkel zijn openingstijden verruimd. Op de website van Sunny Camp vind je de actuele informatie.

Ckv RDZ Webshop:
In de webshob is behalve het verplichte tenue ook onze eigen kleidinglijn te bestellen. Hier vind je de inschietshirts, trainingspakken, tassen en kousen.
Meer informatie vindt u op de webshop van ckv RDZ. Bestellingen gedaan in onze webshop, kunnen bij Sunny Camp opgehaald worden.

RDZ Marktplaats:
Sindskort heeft RDZ ook een eigen marktplaats voor de leden. De RDZ MARKTPLAATS kan je hier vinden. Op deze site kun je zelf je korfbal uitrusting aanbieden of je uitrusting kopen of een zoekopdracht online zetten. Dit is vooral fijn voor de jongste jeugdleden omdat zij al snel maar 1 seizoen met kleding of schoeisel doen. 

Sponsoring:
Sommige teams zijn gesponsord en hebben een trainingspak gekregen van de sponsor. Het is de bedoeling dat de pakken zo veel mogelijk rond te trainingen en wedstrijden gedragen worden. De vereniging vraagt een eenmalige kleine financiële bijdrage voor in de vorm van kleedgeld om dit pak te mogen dragen. Het pak wordt hierdoor dan ook van de speler en is dan ook geen eigendom meer van de vereniging. In de meeste gevallen zal het pak ook gepersonaliseeerd worden. De speler kan dit pak net zo lang doordragen tot dat het niet meer past of dat er nieuwe teamsponsor is.
Mocht de financiële bijdrage problemen geven, dan is er een regeling te treffen met de penningmeester hierover.

Wij verwachten wel van de speler dat deze zorgvuldig om gaat met de kleding en is zelf verantwoordelijk voor schade. Is er iets stuk, probeer het dan netjes te repareren of neem dan contact op met de sponsorcommissie.

Verder zouden wij het wel op prijs stellen dat als de speler de vereniging verlaat, de speler zijn tenue dan aanbiedt op onze marktplaats zodat het binnen onze vereniging blijft en andere leden dit dan door kunnen dragen.