Kleding & Schoeisel

Op deze pagina kun je terug vinden welke kleding en schoenen je nodig hebt om wedstrijden te kunnen spelen bij ckv RDZ. 

Wedstrijdtenue ckv RDZ:

Het tenue bestaat uit een blauw/wit shirt met logo en een wit short of rok met of zonder logo erop en wit/blauwe kousen. Het shirt, short, rok en kousen zijn allen verkrijgbaar bij Sporthuis Sunny Camp in Zeist. Dit alles kunt u ook via onze vernieuwde webshop bestellen.
Advies is voordat er besteld wordt, eerst te gaan passen bij Sunny Camp zodat je zeker weet dat de maat juist is (bedrukte kleding kan nl niet geruild worden).

De kosten van het tenue zijn: (prijswijzigingen voorbehouden, actuele prijzen staan in de ledenshop)

o Wedstrijd shirt € 23,50
o Short € 14,99
o Rok € 29,99
o Kousen € 9,50
o Inschiet shirt (niet verplicht) € 23,50 


Indien je wedstrijden speelt namens ckv RDZ is het tenue verplicht.

Schoenen:
Korfbal wordt zowel op het veld (voor- en najaar) als in de zaal (winter) gespeeld. Voor beide ondergronden zijn aparte schoenen nodig. Op het veld (gras) wordt gespeeld op noppen schoenen, waarmee je goed grip op het veld kunt houden. Ook in de korfbalsport gaan steeds meer verenigingen over op kunstgras. Het is dus verstandig om voor deze ondergrond speciale kunstgras schoenen aan te schaffen. Er zijn zelfs speciale schoenen waarmee je zowel op gras als kunstgras kunt spelen.

Je kunt bij het wedstrijdprogramma kijken op welke ondergrond je moet spelen. In de zaal heb je goede stevige stroeve zaalschoenen nodig (dus geen stoffen gympjes). Zaalschoenen met zwarte zolen zijn in enkele sporthallen verboden omdat deze zouden kunnen afgeven op de vloer.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Sporthuis Sunny Camp
Slotlaan 177-179
3701 GD Zeist

Ckv RDZ Webshop:
In de webshob is behalve het verplichte tenue ook onze eigen kleidinglijn te bestellen. Hier vind je de inschietshirts, trainingspakken, tassen en kousen.

Meer informatie vindt u op de webshop van ckv RDZ.

RDZ Marktplaats:
Sindskort heeft RDZ ook een eigen marktplaats voor de leden. Deze site is te vinden onder Informatie->RDZ Marktplaats. Op deze site kun je zelf je korfbal uitrusting aanbieden of je uitrusting kopen of een zoekopdracht online zetten. Dit is vooral fijn voor de jongste jeugdleden omdat zij al snel maar 1 seizoen met kleding of schoeisel doen. 

Sponsoring:
Sommige teams zijn gesponsord en hebben een trainingspak gekregen van de sponsor. De vereniging vraagt hier een eenmalige kleine bijdrage voor in de vorm van kleedgeld om dit pak te mogen dragen. Het pak wordt hierdoor dan ook van de speler en is niet van de vereniging.
Mocht dit problemen geven met betalen, dan is er een regeling te treffen met de penningmeester hierover.