Scheidsrechters


Beste arbiters,

Graag aandacht voor het onderstaande:

  • Inplannen gaat via de sportlink-app en via de whatsappsgroep. Er is geen algemeen rooster meer. In de sportlink-app worden de wedstrijden toegewezen.
  • We verzoeken je uiterlijk 15 min vóór aanvang van de wedstrijd aanwezig bij het wedstrijdveld. Op dat moment (vóór aanvang van de te fluiten wedstrijd) kun je ook al de spelersopgaaf van beide teams controleren en de coaches van beide teams informeren dat ze eventuele wissels dienen op te geven in het wedstrijdformulier. Dit geldt voor alle (jeugd)wedstrijden, ongeacht het niveau!
  • Scheidsrechters dragen tijdens het fluiten het zwarte RDZ polo shirt. Mocht je onverhoopt geen shirt hebben, meldt dan even aan Robert Albers of Marc van 't Klooster.
  • Mocht je de ingeplande wedstrijd niet kunnen fluiten probeer dan in eerste instantie onderling te ruilen. Als dat niet lukt laat het mij dan tijdig weten zodat ik een andere oplossing kan bedenken.

Heb je interesse om te fluiten bij de jeugd en/of ben je geïnteresseerd in een opleiding mail dan naar scheidsrechters@ckvrdz.nl. We kunnen altijd scheidsrechters gebruiken!
Ook voor overige vragen met betrekking tot scheidsrechters kun je bij Robert terecht.

Alvast dank voor jullie medewerking en veel succes met het fluiten!!