Jeugdcommissie

De commissieleden:

Mijn naam is Loes Alberts, ik ben actief binnen de vereniging als speelster van het eerste, trainster van de kangoeroes en de F2 en ik vind het erg leuk om activiteiten te organiseren voor de jeugd. Ik heb zelf altijd veel plezier beleefd aan de activiteiten die de vereniging aanbood naast het korfballen en wil dat graag doorgeven.

Ik ben Thijs Carrière, 20 jaar oud en wonend in Zeist. Ik ben sinds m’n 13e begonnen met korfballen bij RDZ in de C jeugd. Dit jaar begin ik aan mijn 8e seizoen en maak ik de overstap naar de senioren, waarbij ik in het 2e speel. Buiten korfbal studeer ik psychologie aan de universiteit van Utrecht, waar ik nu in mijn tweede jaar zit. In mijn vrije tijd speel ik graag spelletjes en puzzel ik veel. Sinds 3 jaar train en coach ik ook verschillende jeugdteams, waarbij ik dit seizoen trainer van de C1 ben. Dit jaar heb ik besloten mijn steentje aan de club bijdragen door bij de jeugdcommissie te gaan, waar ik hoop een actieve en behulpzame toevoeging te zijn! Vriendelijke korfbalgroet, Thijs

Ik ben Chantal Cinjee en ben vanaf mijn geboorte al op het korfbalveld te vinden. Toen ik 4 jaar was begon ik bij de Kangoeroes. Vanaf dat moment elk jeugdteam doorlopen. Inmiddels ben ik 23 en gestopt met korfballen. Dit is mijn 3e jaar in de jeugdcommissie en dat blijf ik nog met veel plezier doen. Naast RDZ werk ik bij kinderopvang het mereltje in Zeist waar ik met veel plezier met kinderen werk.

Ik ben Marloes Meijering ben 21 jaar oud, geboren en getogen in Zeist. Woon nu samen met Harm de Boo daarvoor woonde ik bij mijn ouders en broer William. Ik ben zelf begonnen bij RDZ in de c'tjes en speel inmiddels nu voor het derde seizoen in het eerste! Daarnaast coach ik komend seizoen de B1 samen met Harm en zit ik voor het derde jaar in de Jeugd commissie. Na al die tijd heb ik het nog enorm naar mijn zin bij RDZ! Buiten RDZ ben ik nu 1,5 jaar werkzaam bij een Huisartsenpraktijk in Leusden als Doktersassistente, dit doe ik met veel plezier.

Ik ben Roeland van Arkel, 27 jaar oud en woon in Zeist. Ik ben in de C begonnen met korfballen. Alle volgende jeugdteams doorlopen en na het 3e en het 2e inmiddels al enkele jaren spelend in het 1e van RDZ. Dit seizoen train ik ook nog de A1. Ik zit nog steeds met veel plezier in de jeugdcommissie en hoop dit ook nog lang vol te houden.

Loes Alberts - Voorzitter
Roeland van Arkel - Penningmeester
Thijs Carière - Lid
Chantal Cinjee - Lid
Marloes Meijering - Lid
Jelle van Garderen - Lid

Wij zijn te bereiken via jeugdcommissie@ckvrdz.nl