Jeugdcommissie

Met de eerste trainingen achter de rug is de jc alweer volop bezig met leuke activiteiten voor dit jaar. Hieronder alvast een overzicht van wat we tot nu toe bedacht hebben. Voor meer info en updates hou de site en facebook in de gaten. En zorg dat je erbij bent. De commissieleden(2017-2018):

Mijn naam is Loes Alberts, ik ben actief binnen de vereniging als speelster van het eerste, trainster van de kangoeroes en de F2 en ik vind het erg leuk om activiteiten te organiseren voor de jeugd. Ik heb zelf altijd veel plezier beleefd aan de activiteiten die de vereniging aanbood naast het korfballen en wil dat graag doorgeven.

Ik ben Thijs Carrière, 20 jaar oud en wonend in Zeist. Ik ben sinds m’n 13e begonnen met korfballen bij RDZ in de C jeugd. Dit jaar begin ik aan mijn 8e seizoen en maak ik de overstap naar de senioren, waarbij ik in het 2e speel. Buiten korfbal studeer ik psychologie aan de universiteit van Utrecht, waar ik nu in mijn tweede jaar zit. In mijn vrije tijd speel ik graag spelletjes en puzzel ik veel. Sinds 3 jaar train en coach ik ook verschillende jeugdteams, waarbij ik dit seizoen trainer van de C1 ben. Dit jaar heb ik besloten mijn steentje aan de club bijdragen door bij de jeugdcommissie te gaan, waar ik hoop een actieve en behulpzame toevoeging te zijn! Vriendelijke korfbalgroet, Thijs

Ik ben Marloes Meijering ben 21 jaar oud, geboren en getogen in Zeist. Woon nu samen met Harm de Boo daarvoor woonde ik bij mijn ouders en broer William. Ik ben zelf begonnen bij RDZ in de c'tjes en speel inmiddels nu voor het derde seizoen in het eerste! Daarnaast coach ik komend seizoen de B1 samen met Harm en zit ik voor het derde jaar in de Jeugd commissie. Na al die tijd heb ik het nog enorm naar mijn zin bij RDZ! Buiten RDZ ben ik nu 1,5 jaar werkzaam bij een Huisartsenpraktijk in Leusden als Doktersassistente, dit doe ik met veel plezier.

Loes Alberts - Voorzitter

Thijs Carière - Lid
Marloes Meijering - Lid
Jelle van Garderen - Lid

Wij zijn te bereiken via jeugdcommissie@ckvrdz.nl