Corona protocol

Hieronder lees je aan welke regels en voorwaardes wij en jij moeten voldoen om veilig te kunnen sporten en blijven te kunnen sporten. Lees dit goed door en als ouder van de jongste jeugd, geef deze instructie goed aan de kinderen door zodat zij weten wat ze allemaal te wachten staat.

Als eerste gelden de regels en maatregelen die vanuit de overheid en het RIVM  worden opgedragen. Deze zijn leidend en daar houden we ons aan.

  • Wedstrijden zijn voor iedereen toegestaan
  • Indien een speler een blessure o.i.d. heeft, gaat veiligheid voor alles en wordt de speler door de trainer/begeleider geholpen waar nodig. Ook als dat betekent dat de afstandsregel overtreden moet worden. Belangrijk om daarna wel extra goed de handen te reinigen.
  • Publiek is bij amateurwedstrijden en -trainingen welkom, met inachtneming van de anderhalve meter afstand en met vaste zitplaatsen.
  • Voor de kantine gelden de regels voor de horeca.

Mocht je positief getest zijn op het corona virus, dan stel je een lid van het coronateam & WS hiervan op de hoogte. Er zal dan verdere actie ondernomen worden.

Mocht je vragen/opmerkingen hebben, kan je dit ook beleggen bij het coronateam van RDZ. Deze bestaat uit Harm, Ton, Erik en Rene. Je kan met hen contact opnemen als je vragen hebt.

Het protocol 'verantwoord sporten' van NOC/NSF vind je hier: https://nocnsf.nl/sportprotocol.
De FAQ van de KNKV vind je hier: https://www.knkv.nl/faqcorona/

Wij wensen jullie allen heel veel sportplezier!

Het bestuur, TC en het coronateam

september 2021