• TENUE

 • Het Wedstrijdtenue van ckv RDZ bestaat uit een blauw/wit shirt met logo, een wit short of rok (met of zonder logo) en wit/blauwe kousen.

  Voor de veldcompetitie adviseren wij voetbalschoenen of hockeyschoenen. Voor de zaalcompetitie adviseren wij stevige zaalschoenen met goede grip zoals tennis of zaalhockeyschoenen dus geen stoffen gympen.

  Indien je wedstrijden speelt namens ckv RDZ is het tenue verplicht. Ons complete tenue kan bij je bij Sunny Camp aanschaffen. We hebben ook een eigen webshop en hier is behalve het verplichte tenue ook onze eigen kledinglijn te bestellen. Hier vind je de inschietshirts, trainingspakken, tassen en kousen. Heb je maar 1 artikel nodig, schaf dit dan aan in de winkel. Heb je meerdere artikelen nodig, dan kan je dit bij de webshop betellen. De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor RDZ. Voor iedere bestelling die online gedaan wordt, ontvangt RDZ een sponsorbijdrage aan het einde van het seizoen. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club! De kosten van het tenue zijn vanaf: (prijswijzigingen voorbehouden, actuele prijzen staan in de ledenshop)

  Wedstrijd shirt € 24,00
  Short € 16,99
  Rok  € 31,99
  Kousen € 11,99
  Inschiet (of uit) shirt (niet verplicht) € 24,00 
  Trainingsvest (niet verplicht) € 48,99
  Trainingsbroek (niet verplicht) € 34,99

   

  →Wil je een artikel aanschaffen dat niet meer voorradig is, neem dan eerst even contact op met het secretariaat. Tenue

  Contactgegevens Sportspecialist Sunny Camp Slotlaan 177-179 3701 GD Zeist https://www.sunnycamp.nl/