• TENUE

 • Het wedstrijdtenue van ckv RDZ bestaat uit een blauw/wit shirt met logo, een wit short of rok (met of zonder logo) en wit/blauwe kousen.

  Indien je wedstrijden speelt namens ckv RDZ is het tenue verplicht

  LET OP: Ons huidig wedstrijdshirt en inschietshirt zijn uit het assortiment van Hummel. Er is nog wel een beperkte voorraad aanwezig bij de leverancier van verschillende maten. Dit kan gewoon via Sunny Camp aangeschaft worden.

  RDZ zal zolang de voorraad strekt, dit shirt blijven gebruiken als tenue. Voor de maten die niet meer leverbaar zijn, kan er een nieuw model besteld worden. Dit een tijdelijk shirt voor de komende 2 jaar.
  Om de uniformiteit te behouden van de vereniging vragen we je om het oude model shirt aan te schaffen bij Sunny Camp en alleen het nieuwe model aan te schaffen als je maat niet meer leverbaar is.

  • Ons wedstrijdshirt (blauw) is niet meer leverbaar in de volgende maten: 140, M & L
  • Ons inschietshirt (rood) is niet meer leverbaar in de volgende maten: 140 & M

  Schoeisel:
  Voor de veldcompetitie adviseren wij schoenen met noppen zoals voetbalschoenen of hockeyschoenen zodat je niet uitglijdt op het (kunst)gras.

  Voor de zaalcompetitie adviseren wij stevige schoenen met goede grip zoals tennis of zaalhockeyschoenen dus geen stoffen gympen. Het is verboden om hiervoor schoenen te gebruiken waarmee buiten is gelopen! De zool van een goede zaalschoen heeft patronen die voor stabliteit, grip en demping zorgen. Bekende merken die dit bieden zijn o.a Asics en Mizuno. 

  Ons complete tenue kan bij je bij Sunny Camp aanschaffen.
  We hebben ook een eigen webshop en hier is behalve het verplichte tenue ook onze eigen kledinglijn te bestellen. Hier vind je de inschietshirts, trainingspakken, tassen en kousen. Heb je maar 1 artikel nodig, schaf dit dan aan in de winkel. Heb je meerdere artikelen nodig, dan kan je dit bij de webshop betellen. De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor RDZ.
  Voor iedere bestelling die online gedaan wordt, ontvangt RDZ een sponsorbijdrage aan het einde van het seizoen. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

 • De kosten van het tenue zijn vanaf: (prijswijzigingen voorbehouden, actuele prijzen staan in de ledenshop)

  Wedstrijd shirt € 24,00
  Short € 16,99
  Rok  € 31,99
  Kousen € 11,99
  Inschiet (of uit) shirt (niet verplicht) € 24,00 
  Trainingsvest (niet verplicht) € 48,99
  Trainingsbroek (niet verplicht) € 34,99