Competitie overzicht

Op deze pagina kun je zien wanneer, hoe laat en waar je moet spelen dit seizoen. Voor thuiswedstrijden geldt de regel dat je  +/- 45 minuten voor aanvang van je wedstrijd aanwezig bent. 

Kijk bij roosters op vervoersschema hoe laat je moet vertrekken en wie er rijdt. Tegenwoordig hebben we de chauffeurs ook in sportlink verwerkt en zijn de vertrektijd en de chauffeurs te vinden in de details van de wedstrijd (via 'meer'). 

Ook voor scheidsrechters, zaaldiensten, kantinedienst en schoonmaakrooser kun je hier terecht. Alle roosters zijn via een linkje te zien zijn en worden niet meer direct op de site geplaatst zoals je gewend bent.

Praktische info voor het seizoen 2020-2021:

De 1ste helft van het veldseizoen start op dinsdag 1 sept 2020 met de trainingen en duurt tot en met de herfstvakantie. De 1ste competitiewedstrijd staat gepland op 5 september. Ook kan dus zijn dat je gewoon in de herfstvakantie een wedstrijd moet spelen. 

Het zaalseizoen start op dinsdag 3 november en duurt t/m 27 maart 2021. De 1ste competitiewedstrijd zal op 21 november gespeeld worden. In de kerstvakantie en voorjaarsvakantie zijn er in principe geen zaalhuur en geen wedstrijden.

2de helft van het veldseizoen start op dinsdag 30 maart 2021en duurt t/m zaterdag 12 juni 2021. De 1ste competitiewedstrijd staat gepland op 17 april 2021.

Dit is allemaal onder voorbehoud. Op dit moment moet er nog akkoord komen vanuit de gemeente over de inhuur van de accommodaties en is het speelschema nog niet bekend. Controleer de site regelmatig op updates. De speelschema's kan je via een link op de teamspagina in je digitale agenda plaatsen zodra deze zijn vrijgegeven door het KNKV.

RDZ 1


RDZ 3


RDZ 4


RDZ 5


RDZ MW 1


RDZ A1


RDZ C1


RDZ D1


RDZ D2


RDZ E1


RDZ E2


RDZ E3


RDZ E4


RDZ 1


RDZ 3


RDZ 4


RDZ 5


RDZ MW 1


RDZ A1


RDZ C1


RDZ D1


RDZ D2


RDZ E1


RDZ E2


RDZ E3


RDZ E4


RDZ F1