• KNKV APP

 • Door het KNKV en RDZ wordt de App KNKV gebruikt. Spelers, trainers en scheidsrechters hebben deze app nodig om het actuele wedstrijdschema te bekijken maar ook is deze app nodig voor het afhandelen van de wedstrijden. Ook vind je in de app een overzicht van komende wedstrijden, (poule)uitslagen en standen. Wedstrijdwijzigingen zijn in de app opgenomen. Met de app kan je bijv het wedstrijdprogramma in je digitale agenda plaatsen en ook wedstrijdwijzigingen worden in je digitale agenda doorgevoerd.

  Ouders kunnen ook gebruik maken van de app. Voor alle jeugdleden jonger dan 16 jaar is het e-mailadres van (een van de) ouders geregistreerd, eventueel naast het persoonlijke e-mailadres van het jeugdlid (het primaire e-mailadres). Ouders kunnen een account aanmaken met hun e-mailadres.

  Heb je meerdere kinderen bij RDZ en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van RDZ? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”. 

  Hoe kom je aan de App? 

  Je kunt de app downloaden in de app store en google play. Bij registratie meld je je aan met het e-mailadres waarop je in de ledenadministratie bent geregistreerd. Voor jonge trainers/spelers zal nog wel eens gelden dat alleen het mailadres van de ouders bekend is. Als er iets is gewijzigd aan de contactgegevens, geef dat dan door aan de ledenadministratie via deze link

  Als je de app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen. 

  1. Je hebt al een account van KNKV app. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het email. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij de ledenadministratie bekend bent. 
  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg ervoor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij RDZ bekend bent. 
  3. Lukt het niet om je te registreren of krijg je de app niet aan de praat? stuur naar een email naar de webmasters (webmasters@ckvrdz.nl) vermeld wel je eigen emailadres.

  Hieronder vind je handige links mbt installatie, handleidingen en FAQ.