Vacature Secretariaat

Zou jij RDZ willen helpen en vindt je administratieve werkzaamheden leuk? Natascha Hakkert stopt binnenkort met een aantal van haar taken binnen het secretariaat. Samen met Romieke Roos beheren zij het secretariaat. Omdat Natascha stopt, heeft Romieke een collega vrijwilliger nodig.

De werkzaamheden die Natascha doet hebben we hieronder opgesteld. Je kunt dit volledig op momenten naar eigen wens doen; op dagen en tijdstip dat jou het beste uitkomt. Het voornaamste werk bestaat uit:

• Ledenbeheer (samen met Romieke) Dit betreft het in en uitschrijven en mutaties van leden zoals adreswijzigingen maar ook het omzetten van de speelactiviteit van spelend naar niet spelend ed.
Tijdsbesteding: half uur per maand

• Mailbox bijhouden (samen met Romieke):
Dit betreft het verwerken van mail zoals het doorsturen naar de juiste persoon of beantwoorden, aanvragen om mee te trainen.
Tijdsbesteding: uur per week

• Inhuren van accommodaties bij de Gemeente Zeist: Dit wordt één keer per jaar in mei gedaan. De velden en de zaal moeten worden gereserveerd bij de Gemeente Zeist. Over welke periodes dit gaat krijg je te horen van de Technische Commissie (TC). Er  vindt aan het begin van het seizoen nog een correctie plaats omdat er ruim ingehuurd wordt. Ook zullen er incidenteel nog wat correcties plaatsvinden.

• Controle facturen: De facturen van de gemeente moeten gecontroleerd worden mbt de inhuur van de accommodaties.
Tijdsbesteding: half uur per maand

• Voorbereiding van de algemene leden vergadering (ALV) Dit gebeurt één keer per jaar in oktober. Het betreft het opvragen van de verslagen van de commissies. Deze moeten gebundeld en vormen de basis van de ALV. Op de ALV notuleert de secretaris. Dit verslag komt op de site van RDZ.

• Vergunningen aanvragen bij de Gemeente: Dit gebeurt één keer per jaar voor Hemelvaart toernooi. Voor andere grote festiviteiten (bijv jubileumfeest) dient er ook een vergunning aangevraagd te worden.

• VOG’s aanvragen voor vrijwilligers (trainers, bestuur): Deze moet aangevraagd worden voor de trainers en bestuurders.

Uiteraard vindt er een uitgebreide overdracht plaats. Mocht je het leuk vinden om deze werkzaamheden voor RDZ te willen doen neem dan contact op met info@ckcrdz.nl of benader Romieke of Natascha op het veld of in de zaal.