berichtje van de voorzitter

Inmiddels vliegt de bal alweer een aantal weken door de korf en hebben we een aantal mooie zaterdagen achter de rug op het Bisonveld. Het gras heeft zich redelijk hersteld van de droge zomer alhoewel de schade nog wel duidelijk zichtbaar is. Winst en verlies wisselen elkaar af. Ons vlaggenschip verloor afgelopen zaterdag nipt van de koploper. En staat nu 6de. Ze mogen aanstaande zaterdag weer voor de winst spelen op eigen terrein. 

Het belooft zaterdag weer een mooie dag te worden. Iedereen is van harte welkom om de teams aan te moedigen. Na de wedstrijd van RDZ 1 kunnen we genieten van een bord nasi, verzorgd door de dinnerclub. 

 

javascript:void(0)

 

Naast de mooie nieuwe inschietshirts die Rene Bloemendal de D1 en de B1 heeft geschonken, hebben we ook een shirt sponsor gevonden voor de D1. Het is Van Pas Makelaars uit Zeist die onze jeugd in een mooi shirt heeft gestoken.

Wij willen Rene Bloemendal en Van Pas Makelaars van harte bedanken voor hun sponsoring.

Tot slot is volgende week zaterdag de Algemene Leden vergadering en ook hier is iedereen uit genodigd om mee te praten over onze mooie club.

Tot op het Bisonveld