Berichtje van de voorzitter

De vakantie is begonnen. De scholen zijn dicht en de eerste koffers zijn al gepakt.

Wij sluiten het seizoen 2020/21 af als een bijzonder seizoen.
Begin van het jaar hadden we nog de stille hoop dat we een veldcompetitie zouden kunnen spelen maar helaas kon alleen de jeugd een mini competitie spelen. Maar daar werd dan ook meteen twee kampioenschappen behaald. De C1 en E1 kregen de alom bekende slagroomtaart voorgeschoteld. Helaas konden vele van jullie geen competitie spelen maar bleven wel trouw aan RDZ.

Dat bleek ook uit de opkomst bij de RDZ Olympics en de aansluitende bbq op zaterdag 3 juli. De jeugdcommissie had weer flink uitgepakt met een enorm luchtkussen en vele leuke activiteiten.
Op het veld werden er door gemixte teams een fanatieke competitie uitgevochten waar helaas niet iedereen zonder kleerscheuren uit kwam. Maar de vreugde spatte er aan alle kanten vanaf.
En iedereen die ik die dag sprak begon over hetzelfde onderwerp ‘fijn om weer met zijn allen op het veld te zijn’.
De dag werd afgesloten met een goed verzorgde bbq waarbij aan iedereen was gedacht.

Tijdens het organiseren van deze Olympics hebben we nog overwogen om het 80-jarige jubileum te vieren maar omdat we dit graag met alle leden wilde vieren en het corona virus nog steeds rond waait hebben wij het idee opgevat om nog even verder het jaar in te kijken.
Mocht de mogelijkheid zich voor doen dan zullen we het niet na laten het 80-jarige jubileum alsnog te vieren maar dan moet dat voor al onze leden veilig kunnen.

We zijn ook met onze vrijwilligers campagne begonnen en een aantal van jullie zijn al benaderd. Helaas is het ons niet gelukt om iedereen te benaderen maar na de vakantie pakken we de draad weer op.
We hebben veel positieve reacties gekregen ook vele van jullie willen de vereniging helpen door een steentje bij te dragen en daarvoor danken we jullie nu alvast.

Daarnaast zijn we nog steeds met de gemeente in gesprek over de verhuizing naar Blikkenburg. Na de vakantie willen we hier meer aandacht aan besteden. Zoals in mijn woordje van 3 februari al geschreven zitten we nog in de procedure van inrichting van de velden en het paviljoen. Voor uitlopend op de definitieve indeling heeft de gemeente op haar site de voorbereidingen van het bestemmingsplan gepubliceerd.
Deze is te vinden op de site van de gemeente Zeist onder Verhuizen en (ver)bouwen -> bestemmingsplannen -> Sportpark Blikkenburg of via deze link

Rest mij jullie niks anders dan een fijne vakantie toe te wensen en hopelijk zien we elkaar na de vakantie weer op het Bisonveld.