Berichtje van de voorzitter

Een raar jaar en geen contributie

2020 nadert haar einde met rasse schreden. Misschien maar goed ook want het was nou niet het jaar waar we met heel veel plezier op terug kijken.

Er waren weinig activiteiten op het Bisonveld dit jaar en in de zaal al bijna helemaal niet. Gelukkig konden we nog net een buitencompetitie afronden met F2, D2, en C1 als kampioen met een taartje in de zon.

Het trainingsveld was het gehele seizoen redelijk goed gevuld behoudens de maanden maart, april en december. Toch zijn er in barre tijden ook weer leden die bij elke hobbel op ons pad met een lumineus idee komen. Een filmpje op Instagram van een thuistraining met een wc rol, het uitlenen van palen en korven, onderlinge wedstrijden toen het weer kon, de seizoensafsluiting met het toernooitje en activiteiten voor de jeugd, de sponsoren die het seizoen hebben afgesloten met een patatje op een picknickkleed, een digitale ALV en een online Sinterklaas of gewoon buiten trainen als het binnen niet meer mag.

Daarnaast zijn we blij dat jullie allemaal lid zijn gebleven van RDZ. We hebben jullie steun hard nodig om door deze rare tijd heen te komen.

Om de pijn een beetje te verzachten voor al dat ongemak hebben wij besloten om de contributie van het 2de kwartaal niet te innen. Mocht de boel nog langer op slot gaan zullen we ook voor de komende periode kijken hoe we met de contributie om gaan. Maar ik hoop dat dit voor 2021 niet nodig is en dat we weer volop mogen korfballen.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal weer te kunnen ontmoeten in de zaal of op het Bisonveld.  

Namens het bestuur van RDZ wens ik jullie fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar.

Groeten,

Ton