Enquête blessure preventie

Beste korfbalspeler of -trainer,

Korfbal is een populaire sport van Nederland en wordt door vele leden van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) met veel plezier beoefend. Helaas wordt dit spelplezier soms verstoord door een blessure. Veel van deze blessures zijn te voorkomen door aandacht te geven aan blessurepreventie. Blessurepreventie kan worden bereikt door het gebruiken van preventieve middelen (brace, tape), het doen van een goede warming-up of het uitvoeren van spierversterkende en coördinatie oefeningen.

Daarom wil het KNKV, in samenwerking met VeiligheidNL en AMC/VUmc IOC Research Center, in de komende jaren aandacht geven aan fitheid en blessurepreventie bij korfbalspelers. Om deze doelstelling optimaal te realiseren is het KNKV benieuwd naar de mening van korfbalspelers of -trainers.

Daarom vragen wij u een korte enquête (circa 5 min.) te beantwoorden over het belang van blessurepreventie en de rol die het KNKV daarin zou kunnen spelen. De gegevens voortvloeiend uit deze enquête worden vertrouwelijk behandeld en dus anoniem verwerkt.

Om toegang te krijgen tot deze enquête kunt u op de volgende link klikken:

http://fifpro.limequery.com/713439?lang=nl

Dank alvast voor uw tijd!

Ook namens VeiligheidNL en AMC/VUmc IOC Research Center,