Bericht van Sponsorcommissie

Beste leden,

Van 10 augustus t/m 5 september liep de jaarlijkse sponsoractie van DEEN supermarkten. Per DEEN-vestiging werd 5000 euro verdeeld, ook die in winkelcentrum de Clomp deed mee. Voor iedere 10 Euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten kreeg men een sponsormunt. Door die in de RDZ koker te doen kon je onze vereniging steunen. Inmiddels is het resultaat binnen en hebben we maar liefst........750 euro opgehaald! Allen heel erg bedankt, het geld gaat naar de Jeugdcommissie!

Raboclubsupport

Dan het tweede puntje, de Raboclubsupport actie. Zoals ieder jaar organiseert de Rabobank een actie om sportclubs te steunen. Wij deden als vereniging altijd graag mee, helaas is dat dit jaar niet mogelijk omdat het vanaf het heden verplicht is een rekening bij Rabobank te hebben om mee te doen. Echter, wij willen toch onze  (Rabobank) leden vragen om te gaan stemmen. Wij werken als RDZ sinds vorig jaar samen met 3 andere verenigingen, Dalto Korfbal, Aurora muziek en Kerkkoor Driebergen. Vorig jaar leverde deze actie ons zo'n 400 euro op en wij willen deze samenwerking dus ook in stand houden voor wanneer wij ook weer mee kunnen doen. Het verzoek luidt dus aan alle leden bij de Rabobank om op bovenstaande clubs te stemmen. Stemmen kan tussen 5 en 25 oktober! Zie deze link voor meer info

Van Pas Makelaars

Tot slot nog een laatste verzoek aan iedereen, zoals bekend is Van Pas Makelaars één van onze sponsors. Wij willen extra aandacht voor hen vragen. Reden hiervoor is dat zij 250 euro naar RDZ overmaken bij elk huis dat een lid/oud-lid van RDZ via hen laat verkopen. Dit is zeer gunstig voor RDZ en wij willen dit dus ook even onder de aandacht brengen. Van Pas kunt u hier vinden!

Ontzettend bedankt en vergeet niet te stemmen!

- de Sponsorcommissie