Vrijwilligers gezocht

Binnen RDZ zijn we dringend op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers voor de volgende functies:

Trainer Kangoeroes: 

een 18+er die onze kleinste jeugd op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 traint. Je wordt bijgestaan door een groep enthousiaste tieners die helpen om de kleinste de beginselen van het korfbal spel bij te brengen. Het aantal Kangoeroes is momenteel nog heel klein.

Vrijwilligers coördinator:

We zijn op zoek naar iemand die leden met enthousiasme weet te winnen als vrijwilliger. Zonder vrijwilligers geen RDZ. Je weet waar er vrijwilligers nodig zijn binnen de vereniging en polst leden of ze de functie willen vervullen. En beoordeelt of ze ook de capaciteit hebben om de functie te vervullen. Je vindt het leuk om leden aan te sporen om iets voor de vereniging te doen. Dat kan zijn van kantine dienst draaien tot het trainen van de jeugd of een klusje in de Bisonstal. De tijdsinvestering zal niet veel zijn je inspanning en waardering wel. 

Coördinator Sportief Zeist:

Sportief Zeist organiseert clinics voor scholen en biedt de jeugd van Zeist de mogelijkheid om bij sport verenigingen mee te trainen (Sjors sportief). Verder organiseren zij ook de Sportmarkt in augustus. Jij onderhoudt de contacten met Sportief Zeist en zorgt dat de kinderen die willen mee trainen vanuit Sportief Zeist (Sjors sportief) begeleid worden door de trainers van RDZ. Bij een verzoek tot een clinic beoordeel je of RDZ hier aan mee kan doen en zet je leden van RDZ in om deze clinic te verzorgen. Binnen RDZ hebben wij een kleine poule met leden die clinics kunnen geven. Sjors Sportief is één keer per seizoen. Aanvraag voor clinics is ongeveer 5 tot 6 per seizoen (veelal sportdagen van basisscholen). Ook hete coordineren van de Sportmarkt valt onder jouw takenpakket.

Als een van de bovengenoemde functies je aanspreekt of wil je iets meer informatie over een functie hebben, geef dat dan aan bij een van de bestuursleden (Romieke, Natascha, Ewout, Rene, Evert, Erik of Ton).