Vrijwilligers gezocht

Binnen RDZ zijn we dringend op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers voor de volgende functies:

Trainer Kangoeroes: 

een 18+er die onze kleinste jeugd op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 traint. Je wordt bijgestaan door een groep enthousiaste tieners die helpen om de kleinste de beginselen van het korfbal spel bij te brengen. Het aantal Kangoeroes is momenteel nog heel klein.

Vrijwilligers coördinator:

We zijn op zoek naar iemand die leden met enthousiasme weet te winnen als vrijwilliger. Zonder vrijwilligers geen RDZ. Je weet waar er vrijwilligers nodig zijn binnen de vereniging en polst leden of ze de functie willen vervullen. En beoordeelt of ze ook de capaciteit hebben om de functie te vervullen. Je vindt het leuk om leden aan te sporen om iets voor de vereniging te doen. Dat kan zijn van kantine dienst draaien tot het trainen van de jeugd of een klusje in de Bisonstal. De tijdsinvestering zal niet veel zijn je inspanning en waardering wel. 

Als een van de bovengenoemde functies je aanspreekt of wil je iets meer informatie over een functie hebben, geef dat dan aan bij een van de bestuursleden (Romieke, Natascha, Rene, Evert, Marc of Ton).