Opstellingen seizoen 2020-2021

Klik hier om de opstellingen te zien.


Ook dit jaar was het weer een flinke puzzel. We zijn met alle trainers in overleg geweest en zijn uiteindelijk tot onderstaande opstellingen gekomen. Als je vragen of opmerkingen hebt kan je hiermee terecht bij de Wedstrijdsecretaris van je team:

A tm C: Lydia van de Craats              wsjun@ckvrdz.nl

D: Pieternel van Ledden                   wspup@ckvrdz.nl

E: Marijke van der Linden                wsasp@ckvrdz.nl

F: Pieternel van Ledden                    wspup@ckvrdz.nl

DRINGENDE OPROEP: Er is ook nog een aantal vacatures voor trainers en coaches. We zijn nog op zoek naar trainers en coaches voor de C2 en de E3. Daarnaast zoeken we nog iemand die Hennie wil helpen bij de E4. Heb jij interesse, neem dan contact op met betreffende WS of iemand van de TC.

Met ingang van dinsdag 16 juni gaan we trainen in de nieuwe opstellingen. Voor de teams waar nog geen trainers op staan is een tijdelijke oplossing gevonden, alle teams kunnen dus trainen.

LET OP: als je van D naar C gaat veranderen ook de tijden. Zelfde geldt voor junioren die naar de senioren gaan. De tijden blijven alsvolgt:

F, E en D         van 18.00 tot 19.00

C, A                  van 19.15 tot 20.15

Senioren         van 20.30 tot 21:30


Praktische info voor het seizoen 2020-2021:

De 1ste helft van het veldseizoen start op dinsdag 1 sept 2020 met de trainingen en duurt tot en met de herfstvakantie. De 1ste competitiewedstrijd staat gepland op 5 september. Ook kan dus zijn dat je gewoon in de herfstvakantie een wedstrijd moet spelen. 

Het zaalseizoen start op dinsdag 3 november en duurt t/m 27 maart 2021. De 1ste competitiewedstrijd zal op 21 november gespeeld worden. In de kerstvakantie en voorjaarsvakantie zijn er in principe geen zaalhuur en geen wedstrijden.

2de helft van het veldseizoen start op dinsdag 30 maart 2021en duurt t/m zaterdag 12 juni 2021. De 1ste competitiewedstrijd staat gepland op 17 april 2021.

Dit is allemaal onder voorbehoud. Op dit moment moet er nog akkoord komen vanuit de gemeente over de inhuur van de accommodaties en is het speelschema nog niet bekend. Controleer de site regelmatig op updates. De speelschema's kan je via een link op de teamspagina in je digitale agenda plaatsen zodra deze zijn vrijgegeven door het KNKV.