Berichtje van de voorzitter

Er schijnt licht aan het einde van de tunnel want er wordt weer getraind op het Bisonveld. De jeugd is alweer voor de derde week aan het trainen en de senioren vanaf 14 mei. Aan het begin was het wat onwennig om te trainen met 1,5 meter afstand tussen de jongste jeugd en de trainers en dezelfde afstand tussen de junioren en senioren onderling. Maar ondertussen verloopt alles vrijwel vlekkeloos. De handen worden aan het begin netjes gedesinfecteerd, iedereen heeft zijn eigen bidon met water bij zich en het materiaal wordt netjes buiten het materiaalhok gehaald en gelegd. En de trainers zijn creatief in het bedenken van trainingen met een 1,5 meter afstand.
Zaterdag is er ook al een onderling partijtje gespeeld tussen de F pupillen.

Maar afgelopen donderdag voelde wel heel raar aan. Een volledig leeg Bisonveld op Hemelvaartsdag! Geen bussen langs de Woudenbergseweg, geen lucht van gebakken hamburgers en geen ‘Scheidsrechters, u kunt wisselen’ op deze stralende voorjaarsdag. Dat deed wel een beetje pijn. Ik hoop dat jullie deze Hemelvaartdag op een andere leuke manier hebben ingevuld en laten we maar duimen dat we volgende jaar weer een Bisonveld vol korfballende mensen zullen aantreffen.

Zoals het er nu naar uitziet zal er pas weer echt gekorfbald worden in september. Dan zou, als het COVID-19 virus niet verder weer opvlamt, ook de Bisonstal weer open mogen. Dat zou fijn zijn.
Tot die tijd hoop ik jullie nog tegen te komen bij de trainingen. Blijf gezond en hou elkaar in de gaten.

Gr, Ton