Contributie laatste kwartaal

Incasso 4e kwartaal contributie

Nu wij met zijn allen de strijd aan gaan tegen het coronavirus, heeft dit op alle vlakken impact op ons en onze omgeving.

En dus ook op onze geliefde sport, het korfballen. Door niet meer te korfballen op de manier zoals wij dat gewend zijn en dus afstand te houden tijdens de trainingen en geen wedstrijden te spelen, dragen wij bij aan het indammen en vertragen van de verspreiding van dit virus. Op deze manier hopen we dat de mensen die het kwetsbaarst zijn, zo veel mogelijk beschermd worden.

Maar dat heeft natuurlijk ook financiële gevolgen.
Op 28 mei staat de incasso van de 4e kwartaaltermijn van de seizoencontributie op het programma. Wij vragen uw begrip voor deze incasso, ook nu er dit seizoen geen competitie gespeeld wordt. Gelukkig mogen we sinds afgelopen week alle leden weer verwelkomen op het Bisonveld voor trainingen (op afstand) onder strikte voorwaardes van de gemeente & KNKV. 
Onze vaste lasten lopen gewoon door, onze inkomsten zijn minder en het is momenteel nog niet te overzien wat de financiële consequenties zijn voor RDZ.
Wij volgen hierbij het advies van het NOC/NSF: “Als gezamenlijke sport nemen we het standpunt in dat we de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen”.
Wij hopen dat u ons blijft steunen door de contributie te blijven betalen voor dit laatste kwartaal van dit seizoen.

Wordt u persoonlijk hard getroffen door deze crisis, en heeft u daarom geen ruimte meer in uw budget dit kwartaal, neem dan contact op met Evert, onze penningmeester.
Hij is te bereiken via penningmeester@ckvrdz.nl.
Er wordt dan altijd gezocht naar een oplossing.

Het bestuur