RDZ Kamp 2020 - Geannuleerd

Beste allemaal,

De afgelopen tijd was een rare periode, en dat is het eigenlijk nog steeds. Het wordt echter weer wat beter; sport mag weer beginnen en scholen gaan langzaam weer open. Veel van onze activiteiten konden ook niet doorgaan, zoals de familieavond en de paaslunch. Ook het hemelvaarttoernooi en de Korfbal Finale zijn evenementen waar velen naar uitkeken. 

Door de nieuwe en verlengde maatregelen hebben wij helaas moeten besluiten het kampweekend (26 t/m 28 juni) ook niet door te laten gaan. Het lijkt ons niet verstandig om in deze chaotische tijd op kamp te gaan. Mocht het uiteindelijk toch nog op een verantwoorde manier door kunnen gaan dan zullen wij hierover communiceren.

Voor nu gaan we er even vanuit dat het niet doorgaat. Wij als JC vinden dit erg jammer, en we gaan ons best doen om een alternatief te vinden om het volgende seizoen extra leuk te starten!

Veiligheid en gezondheid gaan voor. Wij zullen jullie op de hoogte houden van de activiteiten en we wensen iedereen nogmaals veel sterkte toe. 

Als er nog vragen zijn horen we dat graag!

- De Jeugdcommissie