Updates Coronavirus

UPDATE 31 maart 20.30 uur

Het KNKV heeft kennis genomen van de additionele kabinetsmaatregelen van 31 maart. Deze hebben geen directe invloed op de maatregelen, zoals het KNKV die op 23 maart afgekondigd heeft. Bekijk hier de veelvuldig geactualiseerde lijst met veelgestelde vragen en antwoorden.


UPDATE 25 maart: Videoboodschap KNKV

Het KNKV heeft een videoboodschap van voorzitter Rob Meijer gepubliceerd. Hierin gaat hij in op de impact van het coronavirus - en bijbehorende kabinetsmaatregelen - op onze sport. Zijn videoboodschap vind je hier:
https://www.knkv.nl/nieuws/voorzitter-rob-meijer-over-impact-coronavirus


UPDATE 23 maart 22.15 uur

De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

Oproep: sluit deuren tot 1 juni
Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af.

Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie
Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie - dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  - besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

Update en FAQ
KNKV-voorzitter Rob Meijer zal deze week nader ingaan op de impact van het coronavirus en de bijbehorende kabinetsmaatregelen op onze korfbalverenigingen. Verder verschijnt op KNKV.nl spoedig een FAQ-overzicht (door verenigingen veel gestelde vragen en de antwoorden hierop).

 

De volledige tekst & updates zijn te lezen op de site van het KNKV  of kijk op de site van het RIVM.