Woordje van de voorzitter

Daar was die dan…de eerste buiten en thuiswedstrijd op het Bisonveld. En wat voor één. We hebben er een seniorenteam bij. En juist dit team, RDZ 4, speelde als enige haar thuiswedstrijd.

Oud (maar nog jonge) spelers waarvan het korfballen blijft kriebelen, zijn terug op het korfbalveld. Aangevuld met nog spelende enthousiastelingen haalde ze zaterdag hun eerste overwinning binnen. 

De rest speelde allemaal onder de stralende zon op andermans terrein. 

Afgelopen zaterdag zaten we aan de oranje tompoucen en wellicht ben je op de fiets gestapt naar Amersfoort om Maxima en haar man te zien. Of stond je op de Hogeweg naar stampende muziek te luisteren. Na de meivakantie gaan we weer los op de velden.  

Overigens wil ik vanaf deze plek ook nog iedereen bedanken die 13 april geholpen heeft bij ‘RDZ doet’. De drie ritten naar het afvalstation leverde een volledig opgeruimde zolder op, de buitenkant kreeg een lik verf, de kampioenbekers zijn weer afgestoft en zo waren er nog tal van andere klusjes die werden opgepakt door een grote groep leden en ouders van leden. De ‘RDZ doet’ dag werd afgesloten met het gezamenlijk kijken naar de korfbalfinale in de Ziggo Dome in de Bisonstal. 

Tot slot werd die zaterdag ook het bordje ‘rookvrije generatie’ opgehangen. We zijn daarmee de 100sterookvrije korfbalvereniging. Wat niet ongemerkt is gebleven.  

https://www.knkv.nl/nieuws/ckv-rdz-100e-rookvrije-korfbalvereniging