Bestuur

Het bestuur van de Christelijke korfbal vereniging Recht Door Zee bestaat uit zeven personen. De voorzitter, secretaris en penningmeester vormen samen het dagelijks bestuur. Hieronder staan de huidige bestuursleden van c.k.v. RDZ

Voorzitter: Ton Hakkert, voorzitter@ckvrdz.nl

Secretaris: Romieke Roos & Natascha Hakkert, rdz.zeist@ckvrdz.nl

Penningmeester, Evert Driessen, penningmeester@ckvrdz.nl
Hoi, ik ben Evert en zolang ik mij kan herinneren, ben ik lid van RDZ. Ik ben begonnen bij de welpen en daarna heb ik alle jeugdteams doorgelopen. Na een aantal jaren in het eerste en tweede gespeeld te hebben, ben ik me meer op de sport hardlopen gaan toeleggen. Sinds er een midweekteam bij RDZ is opgetuigd, heb ik de korfbal weer opgepakt en speel ik midweeks weer mijn wedstrijdjes.

Recentelijk ben ik tot het bestuur toegetreden als penningmeester. Hierbinnen ben ik verantwoordelijk voor alles met betrekking tot financiën. Dit sluit ook aan op mijn werk; ik werk bij Tata Steel (de hoogovens bij IJmuiden) binnen het vakgebied finance. Hier beheer ik verscheidene financiële accounts.

Naast mijn werk ben ik graag buiten en in beweging. Ik sport frequent en als ik de tijd heb, dan ga ik met vrienden lekker toeren op de motor. Mits het mooi weer is uiteraard!

Ik zit geregeld reserve bij de wedstrijden van RDZ 1 of 2, dus de kans is groot dat je mij ’s zaterdags op het veld of in de zaal tegenkomt. En anders wel in de kantine :-)

CKB (Commissie Kantine Beheer) Rene Bloemendal, bisonstal@ckvrdz.nl
Hallo, Ik ben René Bloemendal en loop eigenlijk al mijn hele leven met veel plezier rond bij RDZ. Sinds 2013 heb ik het beheer van de Bisonstal op me genomen en vanuit die rol zit ik ook in het bestuur. De Bisonstal is in Zeist een bekend gebouw, heel vroeg stonden er echt bisons in, maar al heel lang is het een sportkantine met een roemruchte geschiedenis. De kantine is vaak het kloppend hart van alle gebeurtenissen naast de wedstijden. Van thee drinken in de rust naar feestjes en van een schuilplek voor de regen naar een gezellige bijeenkomstplek.

Naast de werkzaamheden als projectleider bij een bouwkundig adviesbureau ben ik ook vader van drie korfballende boys en een korfballende vrouw.

TC zaken / Ledenwerving, Erik Alberts, tc@ckvrdz.nl

Sponsor Commissie, Ewout Sikking,  ewout.sikking@gmail.com