Trainingspakkensponsor

Deze kunnen tegen kostprijs aangeschaft worden. Onze vaste leverancier van de trainingspakken is Sunny Camp en de trainingspakken zijn van het merk Reece Australia. Bij een grote afname zal hier ook een korting op gegeven worden (dit is afhankelijk van de totale kostprijs).

De sponsor kan ervoor kiezen om het logo groot op de achterkant te laten drukken of op de mouw (indien geen logo voorhanden). In principe worden de logo's atijd in het wit gedrukt, dit omdat het mooier staat bij de kleuren van het trainingspak.

Ook krijg je een opname in de banner van de website van ckv RDZ en bij het team dat je sponsort.

Trainingspakkensponsor is in principe voor 1 seizoen van een bepaald team. De reden dat dit maar 1 jaar kan is omdat de samenstelling van het team elk jaar verandert. Het volgende seizoen kan er een tekort of een teveel aan trainingspakken ontstaan bij dat team en de pakken kunnen niet passend zijn bij de nieuw toegevoegde spelers. De pakken worden dus op de individuele spelers gepast en worden eigendom van de speler. Elke speler heeft dan een mooi goed passend pak voor het seizoen. De meeste spelers zullen de pakken de seizoenen erna ook nog dragen alleen zal dit niet als geheel in 1 team zijn.
Verlengen is mogelijk maar dan zullen er waarschijnlijk het daarop volgend seizoen ook weer nieuwe pakken aangeschaft moeten worden door de sponsor voor de nieuw toegevoegde spelers aan dat team.
De speler draagt er zorg voor om het hele seizoen netjes met het trainingspak om te gaan en evt mankementen zullen door de speler zelf bekostigd worden.

Prijzen trainingspak  :

  • Vest vanaf € 44,99,  
  • Broek € 34,99   
  • RDZ logo (verplicht) € 3,50
  • Logo sponsor (wit) € 6,50
  • Naam speler (voluit) € 6,50 (initialen ook mogelijk)

De sponsoring kan uitgebreid worden met aanvullende ckv RDZ attributen zoals tassen tegen kostprijs.

Wil jij weten hoe ons tenue eruit ziet klik dan hier en ga naar de ledenshop.Hier vind je onze complete collectie.

Wil je hier meer over weten, kan je contact opnemen met de sponsorcommissie hierover.