RDZ Kamp !!!!!!

Vrijdag middag was het zover!

Pippielangkous ontving de eerste kampgasten die langzaam binnen druppelde op de verzamelplaats bij de Bisongymzaal. Even later sloten Superman en Spiderman daarbij aan om de kids welkom te heten op het 1ste  RDZ kamp.

Nadat de kids SUPERSNEL (uhum) de auto’s in werden gepropt waren we  klaar om op weg te gaan naar het verre onbekende, of terwijl Harderwijk!

Gelijk al bij aankomst ging alles SUPERGEORGANISEERD. Al gauw bleek dat het een fikse puzzel was wie z’n bedje waar en hoe ging neerleggen. Iedereen wil natuurlijk naast iedereen liggen en dat kan natuurlijk niet. Gelukkig met de hulp van wat SUPEROUDERS is alles op z’n pootjes terecht gekomen. De rest van de avond werd gevuld met wat namenspelletjes, om zo snel bekend te raken met elkaar. Aan het eind hebben we de avond afgesloten met een SUPERSTILLE Disco! Toch een mooi gezicht als iedereen rustig danst en dan de helft plotseling gaat stuiteren. Al gauw was het erg laat en uit betrouwbare bronnen van de D is vernomen dat niemand meer dan 2 uur geslapen heeft.

SUPERHARD fluisterde de F t/m C de rest wakker, al om 6:30!!! Vervolgens begon het ochtend ritueel: Hoe kan ik zo lang mogelijk doen alsof ik slaap! A fijn, al snel werden de spullen ingepakt en was er een ontbijt gesmeerd door de SUPERACTIEVE leiding (wel pas na 2 a 3 koppen koffie).

Rond half 10 stond iedereen klaar voor de vossenjacht in Harderwijk. Dan blijkt het ineens toch nog lastig te zijn om alle vossen te vinden. Sommige vossen; sluw als ze waren; zetten het soms op het lopen of doken net achter een kraam om het lastig te maken. In de middag net rond de lunch zorgde het dreigende weer ervoor dat we twijfelden om het buiten door te laten gaan, gelukkig bleef het bij de dreiging en hebben we lekker kunnen lunchen in het park. Nadat iedereen zich weer SUPERVOL had gegeten zijn we weer terug gegaan naar onze verblijfplaats.

Daar bleek dat we een flink aantal SUPERPYROMAANtjes  in ons midden hadden. Twee grote vuurtonnen waren al snel het middelpunt van de drukte. Eind van de middag werden er nog wat sportactiviteiten gestart met o.a. het siameesvoetballen. Helaas het weer kan je niet kiezen en het werd SUPERNAT. Snel een film  aangezet over een SUPERHELD en toen was het al tijd voor het avondeten. Eerst een momentje stilte gevolgd door SUPERHARD gegil was het signaaal om te starten aan de overheerlijke knakbroodjes met soep! De avonduurtjes werden rustig ingevuld met voetballen korfbal en later rond het vuur vielen de eerste oogjes vanzelf dicht. Rond 22:00 uur werd er voor de levendige onder ons een dropping gestart. Na een SUPERWILDE rit zei de leiding: Zoek maar uit hoe je terug komt, gelukkig deden ze dat allemaal uiteindelijk. De ene groep wat sneller dan de anderen maar iedereen lag weer in z’n bedje.

De volgende ochtend waren de rollen omgekeerd. Van je 1…2…3… een SUPERRRRRRGOEDEMORGEN klonk er door de speakers om de jeugd wakker te krijgen. Wederom lekker ontbeten waarna het inpakken kon beginnen. Toch altijd opvallend hoe alles op de heenweg zo gemakkelijk in de tas ging ging en het nu zo SUPERMOEILIJK gaat. Tijd om naar het zwembad te gaan!  Vrij snel hadden we het zwembad om gedompeld tot ons thuishonk, vooral door de SUPERZWERM aan RDZ kids. Een gezellige bende waar al wél zichtbaar bij was dat ze al 1,5 dag kamp hadden gehad. Heerlijk dat we nu eindelijk weer eens SUPERLANG konden douchen na afloop!!! Iedereen ging weer fris en fruitig naar buiten en eenmaal terug bij het kamphuis werden we vlot door de eerste chauffeurs weer opgehaald.

Bij de Bisongymzaal werd iedereen weer vrij snel SUPERVERWELKOMD door zijn/haar ouders! Die zullen er de rest van de zondag geen kind aan gehad hebben.

Wij als JC kijken terug op SUPERGESLAAGD kamp!


Vragen en opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over een fotoalbum? Stuur dan een e-mail naar webmaster@ckvrdz.nl en je krijgt z.s.m. een reactie.