Jeugdwedstrijden 20 september

Vanochtend vroeg in de mist werden weer de nodige jeugdwedstrijden gespeeld. De ruststand bij RDZ F1 – Midlandia F1 had nog een dragelijke uitslag van 5-6. Na de rust was de mist letterlijk opgetrokken en was het Midlandia die als eerste de korf zag en bleef zien, alles ‘vloog er in’, hulde voor team Midlandia. Ondanks de forse nederlaag hadden alle kids vooral veel lol & spelplezier, de eindstand was 5-21. Achteraf bleek de leiding van RDZ niet scherp. Men was vergeten de nieuwe speltegel toe te passen van de ‘super speler’. Was het nu zo mistig dames van de leiding?? (haha) Na de wedstrijd begon men fanatiek aan de derde helft, ouderwets met een plastic zak kastanjes zoeken op ons veld. Er was zelfs een hele rare kastanje gevonden in de kruiwagen ...wie o wie was dit?

Onze RDZ E2 speelde tegen Dalto E4. Deze wedstrijd kwam langzaam op gang. Er werd wel goed rond gespeeld maar het gooien en vangen was soms wel lastig voor beide partijen. En was men dan uiteindelijk bij de korf dan werden met name door RDZ de kansen goed om zeep geholpen. Toch een leuke wedstrijd gezien met leuke acties en zelfs een schwalbe, maar gelukkig zag de scheidsrechter het ook. De strafworpen gingen gelukkig goed. De eindstand was 5-0 voor RDZ.

De leukste en spannendste wedstrijd was toch wel bij de RDZ E1 – MIA E2. Met ‘kick & rush’ korfbal trokken beide teams ten strijde. Niet het rustig opbrengen van de bal tot aan de korf, nee, lange halen snel thuis was de gedachte bij alle spelers. Lange passes, snelle uitbraken en fraaie schoten op de korf werd ons gepresenteerd. We zagen mooie combinaties met leuke acties die soms tot fraaie doorloopballen, niet altijd perfect maar wel vol overgave & passie. Uiteindelijk won RDZ met één puntje verschil 11-10. Na de wedstrijd was er nog een klein ongelukje. Max kreeg een paal op z’n voet. Maar na zijn traktatie (hij was afgelopen donderdag jarig) was de pijn al weer gauw over. Allen bedankt voor de gezellige ochtend en tot volgende week !


Vragen en opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over een fotoalbum? Stuur dan een e-mail naar webmaster@ckvrdz.nl en je krijgt z.s.m. een reactie.