Club van 100 bestaat 15 jaar

RDZ Club van 100 bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren we. Zaterdag 23 juni 2018 was er een etentje georganiseerd voor de leden en partners.

Georganiseerd door Theo Kluin en Henk Zweepe. Een heerlijke maaltijd werd er samengesteld en bereid door Gert Dijs.Een mooie gelegenheid elkaar weer te ontmoeten en even stil te staan bij het 15-jarig bestaan en herinneringen uit het verleden op te halen.

De avond startte met een kleine speech van voorzitter Theo kluin met een kleine terugblik op het 15-jarige verleden en wat RDZ Club van 100 allemaal gedaan heeft voor korfbalvereniging RDZ. Medeoprichters Piet Cinjee en Wim van Rijkom werden nog even in het zonnetje gezet evenals de leden van het eerste uur; Jan en Gerrie Drost.

Hierna kon iedereen aanschuiven aan het lopend buffet, een heerlijke pasta maaltijd met salades. Als toetje een grote ijstaart. Een kopje koffie als warme afsluiter. Gezamenlijk werd er opgeruimd en de kantine netjes achtergelaten.

Het was een gezellige en succesvolle avond…deze smaakt naar meer.

WORDT LID VAN RDZ CLUB VAN 100.

FINANCIELE ONDERSTEUNING VOOR KORFBALVERENINGING RDZ, VOOR MAAR 45 EURO PER JAAR.
thkluin@casema.nl


Vragen en opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over een fotoalbum? Stuur dan een e-mail naar webmaster@ckvrdz.nl en je krijgt z.s.m. een reactie.