RHEKO F1 - RDZ F1

Vandaag was ons belofte team neergestreken in een zonovergoten Rheden. De eerste wedstrijd weer na de zomervakantie. Zouden ze het nog wel kunnen?

Ook dit jaar weer enkele nieuwkomers wat een mooie mix oplevert van jong talent en de ‘ervaren krachten’ J Na de verkleedpartij, haren goed doen, veters strikken, broodje eten en pakjes drinken gingen we van start.

Na het fluit signaal van de enthousiaste scheidsrechter trof RDZ via een break-out meteen doel, 0-1. Dit werd gevolgd door een soortgelijke combinatie waardoor RDZ binnen no-time op 0-2 voorkwam. Rheko had door dat ze de kleine snelle heer in de gaten moest houden. Onmiddellijk was het gevaar geneutraliseerd en Rheko kon gelijk komen, 2-2. Echter was het toch RDZ die de rust in ging met een krappe 2-3 voorsprong.

Na de ranja werd het een spannende wedstrijd. Beide partijen speelden leuk korfbal. Het goede vangen en gooien werd soms afgewisseld tot ‘stuiterballen’ en ‘wie kan de bal het verst gooien’. Al met al een vermakelijk schouwspel, iets geval vond de jeugd het zelf prachtig. RDZ bleef toch steeds aan de goede kant van de score. Op het moment dat Rheko scoorde dacht iedereen aan de gelijkmaker, echter de dame van Rheko scoorde met een loepzuiver afstandsschot in de korf van RDZ. Blijdschap en verdriet ineen. Team Rheko was hierdoor even van slag zodat RDZ onmiddellijk 2 doelpunten achter elkaar scoorde. De ban was gebroken en RDZ speelde de wedstrijd uit naar een geflatteerde eindstand van 3-8.

De strafworpen hierna werd gewonnen door Rheko al met al konden beide partijen terug kijken op een leuk potje korfbal. Kortom, de kop is eraf, het seizoen is begonnen. Op naar de volgende tegenstander Woudenberg om 10.00 op ons eigen Bisonveld.

Komt allen !


Vragen en opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over een fotoalbum? Stuur dan een e-mail naar webmaster@ckvrdz.nl en je krijgt z.s.m. een reactie.