• Contributie 2023
 • Op deze pagina vind je alles over de contributietarieven van ckv RDZ. In onderstaande tabel vind je de contributietarieven per categorie per kwartaal in euro’s. Elk jaar worden de nieuwe contributietarieven vastgesteld door de leden op de jaarvergadering. Je wordt lid voor 1 seizoen en zonder opzegging (voor 1 mei) wordt deze automatisch verlengd.

  Een korfbalseizoen loopt van 1 juli tot 30 juni het volgende jaar.

  Categorie Euro's per kwartaal
  Senioren        (18 jaar en ouder)  € 70,50
  Junioren         (16 t/m 17 jaar)  € 56,50
  Aspiranten     (12 t/m 15 jaar)  € 48,75
  Pupillen          (6 t/m 11 jaar)  € 41,00
  Kangoeroes   (3 t/m 5 jaar)  € 25,75
  Midweek  € 54,00
  Alleen Verenigingslid/Bondslid  € 13,50

   

  Heb je verder vragen over de contributie dan kun je deze mailen naar: penningmeester@ckvrdz.nl  De vereniging incasseert de contributie per automatische incasso. Bij jouw aanmelding als lid dien je dit incasso af te gegeven aan de penningmeester. Indien je dit niet gedaan hebt, word je verzocht contact op te nemen met de penningmeester. 

  Hier kan je ook het machtigingsformulier downloaden. Een vrijwillige, door het lid geregelde automatische overboeking wordt hieraan gelijk gesteld, maar het bestuur heeft een nadrukkelijke voorkeur voor automatische incasso.

  Sommige houden liever het heft in eigen handen. Betalen kan dan uitsluitend per toegezonden factuur (email). Aangezien de vereniging hier extra kosten voor maakt (administratie – en bankkosten), wordt hiervoor € 2,50 per kwartaal extra in rekening gebracht.

  • Bankrekening nr: NL44RABO0368738264
  • t.n.v. Christelijke Korfbalvereniging Recht Door Zee

  Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder of neem contact op met de penningmeester.